billiga fotbollströjor

planen och kastat sin kaptenCristiano Ronaldo och PortugalFotbollströja Barn, Matchtröjor Fotboll

serbiens försvarare stefan fotbollströjor 2022 för sin grupp a-vm-kval


Den holländska domaren Danny Makkelie har be om ursäkt efter att ha förnekat Cristiano Ronaldo och Portugal vinnarmålet i lördags 2-2 kontroversiella oavgjort mot Serbien i en VM-kval.

Serbiens försvarare Stefan Mitrovic försökte rensa Ronaldos målbundna strejk i stopptid, men trots hans ansträngningar hade bollen passerat linjen.

- Streama ESPN FC Daily på ESPN +

Med ingen VAR- eller mållinjeteknologi på plats för att granska händelsen vinkade Makkelie spel mycket till förfäran för Ronaldo och hans lagkamrater.

Makkelie, 38, har varit en internationell domare sedan 2008 och officerade Europa League-finalen 2020 mellan Sevilla och Inter Milan fotbollströja barn.

Portugals tränare Fernando Santos hade avslöjat att Makkelie omedelbart bad honom om ursäkt efter matchen och erkände att han 'skämdes' för misstaget.

Efter att ha stormat av planen och kastat sin kapten armband på golvet när han nekades sitt första mål i kvalet, uttryckte Ronaldo sin frustration på Instagram.

På en presskonferens på måndagen kallade den portugisiska mittfältaren Ruben Neves Ronaldo för en 'exemplarisk kapten' och sa att han inte behöver be om ursäkt till sina lagkamrater för hans uppvisning av frustration i slutet av matchen matchtröjor fotboll.

Portugals chef Santos insisterade på att Ronaldos reaktion var nedriven och säger att spelaren kommer att fortsätta att vara kapten i Portugal.

Ronaldo och Portugal är tillbaka i aktion på tisdag när de reser till Luxemburg för sin grupp A-VM-kval Maillot De Foot.