billige fodboldtrøjer

fundet den tjekkiske international skyldig



UEFA har suspenderet Slavia Prags Ondrej Kudela i 10 kampe i



Billig Fodboldtøj, Fodbold Trøje

kudela, 34, blev beskyldt fodboldtrøjer outlet fastslå påstandene


UEFA har suspenderet Slavia Prags Ondrej Kudela i 10 kampe i europæisk konkurrence efter at have fundet den tjekkiske international skyldig i 'racistisk opførsel' mod Rangers i Europa League i marts.

Kudela, 34, blev beskyldt for racisme af de skotske giganter 'Glen Kamara, og derefter hævdede forsvareren, at han blev angrebet efter den sidste fløjte på Ibrox Stadium i Glasgow, da Slavia fejrede en samlet sejr 3-1 med en 2-0 sejr på nat.

Europæisk fodbolds styrende organ er flyttet til at straffe begge anklagede spillere med Kudela, der er ramt med et 10-spil forbud - det mindste mulige, som UEFAs kontrol-, etik- og disciplinærorgan kan udstede for racisme - og Kamara får en tre- kampsuspension for 'angreb på en anden spiller billig fodboldtøj.'

Kudela, der gik glip af sidste uges 1-1 uafgjort på Arsenal i kvartfinalen i første omgang på grund af skade, men blev også midlertidigt forbudt, har serveret en af ​​sine 10 suspenderede kampe på grund af det, og han vil ikke være tilgængelig i denne uges ' returløb og eventuelle resterende UEL-kampe denne sæson.

Hvis Slavia kvalificerer sig til UEFA Champions League i slutningen af ​​denne sæson, overføres resten af ​​hans suspension til kampagnen 2021-22 fodbold trøje.

Suspensionen, mens den er heftig, er også kortere end Atletico Madrids Kieran Trippier blev suspenderet for, da han fik et 10-ugers globalt forbud for angiveligt at have informeret sine venner forud for hans flytning til Spanien for at få dem til at tjene på at satse på det Maillot Foot Pas Cher 2021.

En påstået racismehændelse under Paris Saint-Germains kamp i Champions League-gruppespillet med Istanbul Basaksehir resulterede også i, at kampen blev udsat og spillet en dag senere i slutningen af ​​2020, før UEFAs undersøgelse meddelte, at de ikke var i stand til at fastslå påstandene.