Billige Fodboldtrøjer Børn
skifte tilbage til sin tidligere


Serie A blev afsluttet af Inter Milan


Køb Fodboldtrøjer, Real Madrid Trøje Børnderes ni-årige herredømme fodboldtrøjer tilbud samtaler om hans fremtid

Ronaldo har været bredt forbundet med en afgang fra Juventus i sommer efter en dårlig sæson for Torino.
Deres ni-årige herredømme over Serie A blev afsluttet af Inter Milan. De sluttede på fjerdepladsen i den italienske top-flight, og Andrea Pirlo blev afskediget i slutningen af ​​sit første år i ledelsen.
Den tidligere italienske midtbanespiller er blevet erstattet af den succesrige tidligere Juventus -chef Massimiliano Allegri, men det skridt er måske ikke nok til at overbevise Ronaldo om at blive.
Han havde en vellykket personlig kampagne, der scorede 29 ligamål, og kan nu se ud til at komme videre med kun et år tilbage af sin kontrakt.
køb fodboldtrøjer Man Utd -chef Ole Gunnar Solskjær vil til sommer tegne en angriber, og Ronaldo har længe været forbundet med et skifte tilbage til sin tidligere klub.
Den 36-årige vandt tre Premier League-titler og en Champions League under Sir Alex Ferguson mellem 2003 og 2009.
real madrid trøje børn United -bestyrelsen kan endda formidle handlen uden at bruge penge, hvis de bevæger sig klogt i sommer.
køb fodboldtrøjer Ronaldo kan blive underskrevet til et nedsat gebyr, måske i et område, der ligner det, De Gea kunne sælges for, eller der er en lille mulighed, Juve kunne lade ham forlade gratis bare for at få sine enorme lønninger ud af deres bøger.
Den portugisiske stjerne spiller i øjeblikket for sit land ved Euro 2020 og har allerede slået rekorder ved turneringen.
Han blev topscorer i Europamesterskabshistorien ved at score den første af sin brace under Portugals 3-0 sejr over Ungarn tirsdag.
Ronaldo har scoret 11 gange i konkurrencen siden han deltog i sin første turnering i 2004.
Blot fire internationale mål vil gøre ham til den mest scorende nogensinde i international fodbold.
Ronaldo har scoret utrolige 106 mål for Portugal på tværs af 176 landskampe, mens den tidligere Iran -forward Ali Daei fik 109 i 149.
Juventus -stjernen har sagt, at han vil prioritere at hjælpe Portugal med at forsvare deres Euro 2016 -titel, inden han åbner samtaler om hans fremtid.

ronaldo fodboldtøj

real madrid trøje børn